40 17 34 39

Pestle & Mortar

Filtre

Showing all 11 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

11 produkter

 • Sale
  DKK 250.00 DKK 200.00

  Pestle & Mortar NMF Lactic Acid Toner 200ml

  , ,
  NMF er en blid mælkesyreopløsning, der begynder at arbejde øjeblikkeligt. Produktet eksfolierer huden, lyser mørke pletter, fugter og forbedrer udseendet på fine linjer og rynker. Denne opløsning (toner) er en flydende, let struktur, der absorberes hurtigt og skal ikke vaskes af. Fordele: √ Super fugtgivende √ Fjerner døde hudceller √ Udglatter fine linjer og rynker √ Lyser ujævnheder √ Enartet hudstruktur √ Reducerer hyperpigmentering √ Egnet til alle hudtyper Anvendelse: Påfør NMF på en vatrondel og påfør på et afrenset ansigt og undgå øjenområdet. Kan benyttes morgen og aften. * Dette produkt indeholder en alfa-hydroxysyre (AHA), der kan øge din huds følsomhed over for solen og især muligheden for solskoldning. Vi anbefaler at bære en daglig SPF, når du bruger produkter, der indeholder en AHA. Hvad er NMF: NMF står for naturlige fugtighedsfaktorer - elementer, der forekommer naturligt i vores hud og holder vores hud fugtet og beskyttet.
  DKK 250.00 DKK 200.00
  DKK 250.00 DKK 200.00
 • Sale
  DKK 590.00 DKK 472.00

  Pestle & Mortar Vitamin C 2 Phace Serum

  , ,
  Pestle & Mortar har brugt 2 år på at udvikle Vitamin C 2-fase Serum. Vanskelig at formulere, da Vitamin C kan være ustabil, klæbrig og ineffektiv, hvis ikke alle faktorer er på linje og spiller sammen til perfektion. Det er alt - lige fra emballage til koncentration såvel struktur. Nu er den her - 16 prototyper senere. Vitamin C 2-fase 16% kombineres med næringsrige naturlige ekstrakter, der leverer en perfekt dosis af fløjlsagtigt serum, der får huden til at stråle. Her kombineres hele 3 typer af aktive vitamin C. Den innovative pumpeteknologi blander Vitamin C ”vandfasen” med en super let ”oliefase” for at producere en perfekt dosis af serum. Fordele: √ Strålende hud √ Mindsker fine linjer og rynker √ Ensartet hudstruktur √ Virker blødgørende √ Fremmer kollagen-produktionen Anvendelse: Et enkelt pump trykkes ud i håndfladen. Massér ansigt og nakke og undgå øjenområdet. Bruges som en del af din morgenrutine på afrenset hud. Ideel til alle hudtyper. Hvad er Vitamin C: C-vitamin er absolut nødvendigt for fremstilling af kollagen, men vores kroppe kan ikke producere det. Kollagen er den vigtigste strukturelle bestanddel af huden. Med alderen bremses produktionen af kollagen i kroppen, hvilket får vores hud til at miste strukturen og bliver mindre smidig. At tilføje C-vitamin til din hudpleje-rutine hjælper og reparerer hudens evne til at producere kollagen, hvilket resulterer i hud, der er mere smidig, glattere og tonet. Bærdygtighed: Cylinder fremstillet af 100% genbrugspapir uden laminering. 100% genanvendelig Aqua, Ascorbyl Glucoside, 3-O-Ethyl-L-Ascorbic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pentylene Glycol ecocert & cosmos, Glycerin ecocert & cosmos, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Ferulic Acid, Tamarindus indica Seed Polysaccharide, Xanthan Gum ecocert & cosmos, Sodium Ascorbate, Sorbitol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Lecithin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Glucose, Potassium Sorbate, CI 75120 [Annatto], Phenoxyethanol. Oil Phase Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil organic, Squalane ecocert & cosmos, Linoleic Acid ecocert & cosmos,  Isopropyl Lauroyl Sarcosinate , Tocopherol, Linolenic Acid ecocert & cosmos
  DKK 590.00 DKK 472.00
  DKK 590.00 DKK 472.00
 • Sale
  DKK 225.00 DKK 180.00

  PESTLE & MORTAR Exfoliate 180 ml

  ,
  Exfoliate er en glykolsyre toner, der leverer en effektiv grad af glykol syrens virkning. Dette er en banebrydende ansigtstoner drevet af glycolsyre i kombination med en aktiv blanding af naturlige anti-aging og hudlysende ingredienser. Exfoliate er den første glykoliske toner af sin art i Europa, som er fuldstændig gennemsigtig med hensyn til pH og fri syreværdier. Exfoliate - understøttes af naturen og godkendt af videnskaben. LYSNER & FORNYER: Exfoliate indeholder det naturlige blomsterekstrakt fra margueritten Ð et power ingrediens, som lysner hudens overflade ved at tackle hyperpigmentering. FORFINER PORER: Fjerner døde hudceller, reducerer tilstoppede porer og eliminerer urenheder. Hudens overflade regenereres og hudstrukturen forfines. STYRKER & TONER: Glykolsyre, grøn te og niacinamid - en fantastisk cocktail for huden, der er med til at fjerne døde hudceller, stimulerer ny celleproduktion, bekæmper ujævnheder samt styrker hudens overflade.
  DKK 225.00 DKK 180.00
  DKK 225.00 DKK 180.00
 • Sale
  DKK 360.00 DKK 288.00

  Pestle & Morter Hydrate Moisturiser 50ml

  ,
  Hydrate Lightweight Moisturiser er en fugtighedscreme med et højt indhold af tripeptider, som blødgør, reparerer og strammer huden op, mens de fugter huden dybt under epidermis. Den vægtløse, ikke-fedtede fugtighedscreme har tri- og tetrapeptidteknologi, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen, genoprette hudens fasthed og elasticitet samtidig med at fine linjer reduceres. Den nye fugtighedscreme er designet til alle hudtyper, formuleret med jojoba og squalane, naturlige aktive ingredienser, der er kendt for deres fugtgivende virkning på huden, og som forhindrer UV-beskadigelse og dannelse af alderspletter. Hydrate Lightweight Moisturiser indeholder også granatæble, grønte og vitamin E, kraftfulde antioxidantrige ingredienser, der bekæmper frie radikaler og fremmer hudens kollagen og elastinproduktion. 3 fordele: Mindsker fine linjer, Hydrate Lightweight Moisturiser indeholder en blanding af patenterede peptider. Det er en anti- ageing creme, som tydeligt reducerer fine linjer og rynker. Stimulerer kollagenproduktionen, Tri- and tetrapeptidteknologi stimulerer hudens kollagenproduktion, genopretter hudens fasthed og elasticitet. Blødere & fastere ud, Naturlige fugtfaktorer (NMF), jojoba og squalene gør øjeblikkeligt huden blødere og fastere, mens effektive antioxidanter fra pomegranate, grønte og vitamin E bekæmper frie radikaler. Sådan gør du: Anvendes morgen og aften efter at have renset ansigtshuden. Anvend Hydrate Lightweight Moisturiser alene eller efter påføring af serum. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
  DKK 360.00 DKK 288.00
  DKK 360.00 DKK 288.00
 • Sale
  DKK 325.00 DKK 260.00

  Pestle & Morter Pure Hyaluronic Serum 30ml

  ,
  Serummet er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling. Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød - uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker ... og virker i løbet af dage - ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret. En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet hinde på huden og er alkohol- og duftfrit. Den lette formelkan også bruges som fløjlsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at ”kage” eller sætte sig i linjer og rynker. 3 fordele: Sensitiv hud, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes. Målrettet de fine linjer, Det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linjer, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling. Letvægtsformel, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel, som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjlsblød. Sådan gør du: 2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes. Anvendes morgen og aften for en ungdommeligog strålende hud. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
  DKK 325.00 DKK 260.00
  DKK 325.00 DKK 260.00
 • Sale
  DKK 570.00 DKK 456.00

  Pestle & Morter Superstar Night Oil 30ml

  ,
  Superstar er en ikke-irriterende anti-aging retinol natolie, som reparerer og revitaliserer huden, mens du sover. Dette boost af retinol hjælper huden med at bekæmpe skader forårsaget af frie radikaler, øge kollagen og elastinproduktion samt reparere pigmentforandringer forårsaget af solskader. Foruden at være formuleret med en overlegen blanding af koldpressede olier, er Superstar også pakket med vitamin E, C og B, sammen med Omega 3 og 6, der tilsammen giver huden det maksimale skønhedsmæssige udbytte. Superstar er baseret på vindruekerneolie - et super food rigt på antioxidanter, som reducerer hudens porestørrelse og fine linjer, strammer huden op og forbedrer elasticiteten. 3 Fordele: Reducerer porer, Med en base af koldpresset vindruekerneolie absorberes Superstar nemt, reducerer porestørrelsen, strammer huden op og forbedrer samtidig hudens elasticitet. Udjævner hudens struktur og farve, Koldpresset, økologisk hybenkerneolie, gulerodsolie og solsikkeolie er alle effektive anti-ageing olier. I kombination stimulerer de cellefornyelsen og reparerer hudskader. Reducerer fine linjer, Dampdestilleret sort spidskommenolie, granatæbleolie og jojobaolie bekæmper frie radikaler og holder hudens ældning i skak og giver en glat, revitatliseret teint. Sådan gør du: Et enkelt pump af Superstar fordeles på den rengjort hud om aftenen. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
  DKK 570.00 DKK 456.00
  DKK 570.00 DKK 456.00
 • Sale
  DKK 325.00 DKK 260.00

  Pestle & Morter Erase Balm Cleanser 100ml

  ,
  Dobbelt rensning af huden er en kunst indenfor hudpleje. Erase Cleansing Balm & Renew Cleansing Gel er med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine. Dette hudplejesystem er ikke blot det første af sin slags, det fjerner også enhver tvivl om anvendelsen og fordelene ved dobbeltrens af huden ved at tilbyde både de rigtige produkter og den vejledning, der er nødvendig for at rense som en professionel hudterapeut og giver en forbedring af både hudens udseende og følelse. Det dobbelte rensesystem begynder med Erase, en nærende rensende balsam, der fjerner makeup, SPF og snavs og sved, som akkumuleres gennem hele dagen. Dens rige olieagtige tekstur opløser selv den mest holdbare makeup for hurtig fjernelse. Erase er formuleret med vindruekerneolie, meadowfoam, græskarenzymer og perlefrøolie, og derfor bekæmper produktet også frie radikaler, fremmer cellefornyelsen og hjælper huden med at holde på fugt. 3 Fordele Fedter ikke Formuleret med Grape Seed Oil for en let og ikke- fedtende rensning, som ikke forstyrrer din huds naturlige balance. Fugtbevarende Græskar frøolie pakket med vitamin E, Zinc, Omega 3 & 6 fedtsyrer og antioxidanter, som virker fugtbevarende og bekæmper frie radikaler. Fremmer cellefornyelse Prickly Pear Seed Oil indeholder linolsyre - en fedtsyre som fremmer cellefornyelsen. Sådan gør du: En lille portion fordeles mellem håndfladerne og påføres ansigtshuden med en blid massage, som afsluttes ved øjenområdet. Fjernes med musselinsiden af den varme, fugtige ansigtsklud. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
  DKK 325.00 DKK 260.00
  DKK 325.00 DKK 260.00
 • Sale
  DKK 325.00 DKK 260.00

  Peslte & Morter Renew Gel Cleanser 100ml

  ,
  Dobbelt rensning af huden er en kunst indenfor hudpleje. Erase Cleansing Balm & Renew Cleansing Gel er med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine. Dette hudplejesystem er ikke blot det første af sin slags, det fjerner også enhver tvivl om anvendelsen og fordelene ved dobbeltrens af huden ved at tilbyde både de rigtige produkter og den vejledning, der er nødvendig for at rense som en professionel hudterapeut og giver en forbedring af både hudens udseende og følelse. I step 2 introduceres Renew, en let gelrens, som ikke kun fjerner makeuprester fra den første rensning, men som også fjerner forurening, overskydende talg og snavs fra huden. Derudover beskytter Renew huden takket være superoxid dismutase, et ”helte” ingrediens, der hjælper med at bekæmpe superoxid toksicitet. Det forfriskende renseprodukt indeholder også papaya og mango som mindsker porer og forbedrer hudens tekstur og giver huden en smuk glans. 3 FORDELE: Forebygger rynker, fine linjer og alderspletter . Superoxiddismutase beskytter mod superoxidtoksicitet, de mest almindelige frie radikaler i kroppen, forebygger rynker, fine linjer og alderspletter. Forbedrer hudens Struktur & tone. Enzymer fra Papaya og mangofrugt forbedrer hudens struktur og tone, trækker porerne sammen og tilfører huden en smuk glød. Fjerner tilstoppede Porer: Meadowfoam seed oil fjerner tilstoppede porer og tillader huden at ånde. Sådan gør du: 1 pump påføres tør hud og hals og ansigt masseres blidt med opadgående strøg. Den bløde frottéside af ansigtskluden vædes med varmt vand, vrides op og Renew fjernes. Anvendes morgen og aften for at opnå det bedste resultat. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
  DKK 325.00 DKK 260.00
  DKK 325.00 DKK 260.00
 • Sale
  DKK 115.00 DKK 92.00

  Pestle & Morter Face Cloth 3stk

  ,
  En eksklusiv tosidet renseklud fremstillet af 100% indisk bomuld. Den har en musselinside, som giver en blid peeling, når du bruger Erase Cleansin Balm, samt en frottéside, der beroliger huden, mens du fjerner Renew Cleansing Gel. Anvendes med varmt vand.
  DKK 115.00 DKK 92.00
  DKK 115.00 DKK 92.00
 • Sale
  DKK 225.00 DKK 180.00

  Petle & Morter Balance Spritz 80ml

  ,
  Pestle & Mortar Balance Magnesium Facial Spritz - er den første af sin slags. Denne spritz giver en øjeblikkelig ”pick-me-up” følelse. Her anvendes et naturligt ‘deep sea' ekstrakt, irisk Magnesium, som er let optageligt og anvendeligt for huden. Balance Magnesium Facial Spritz tilfører huden masser af fugt, beroliger og opfrisker huden. Har du tendens til sart hud, så brug den hyppigt, for magnesium virker helende og dulmende. Balancen er formuleret ved hjælp af en synergetisk virkning af aminosyrer, naturlige urteekstrakter og bio-tilgængelige dybhavs irske Magnesium. Anvend produktet morgen og aften på afrenset hud. Produktet finfordeles på huden og fugter - dermed giver en bedre optagelse af serum og creme. Du kan også med fordel anvende den i løbet af dagen selv om du har make-up på.
  DKK 225.00 DKK 180.00
  DKK 225.00 DKK 180.00
 • Sale
  DKK 300.00 DKK 240.00

  Pestle & Mortar Recover Eye Cream 15ml

  ,
  Recover fra Pestle & Mortar. Recover er et premium øjenplejeprodukt fyldt med multi-tasking hudguf. Det aktive ingrediens i øjencremen, Palmitoyl tripeptide-5 er et kraftigt virkende og effektivt anti-ageing peptid, som stimulerer hudens collagenproduktion indefra. Irsk mosekstrakt fugter, forbedrer hudteksturen og har dokumenteret anti-aging effekt, mens indholdet af Betacaroten genopretter smidighed og udjævner hudtonen. Kaffebønneekstrakt opstrammer og toner øjenomgivelserne og er samtidig en kraftfuld antioxidant. Recover udvisker fine linjer og reducerer hævelse og modvirker mørke rander under øjnene. Letvægtsformuleringen absorberes let af huden og sikrer hurtige og synlige resultater. Den har 3 Fordele: Stimulerer produktionen af collagen. Recover har optimalt indhold af et aktivt peptid, palmitoyl tripeptide-5 i en formulering, der også er rig på en række andre super virkningsfulde ingredienser, såsom kaffebønneekstrakt, passionsfrugt frøekstrakt, irsk mosekstrakt og betakaroten. Palmitoyl tripeptide-5 kan trænge dybt ind i hudens dermis, hvor det stimulerer kollagenproduktion og sund vævsvækst. Reducerer mørke rander og bevarer elasticitet. Recover er en unik formulering, som reducerer fine linjer, forbedrer hudens tekstur, reducerer ”puffiness” og mørke cirkler omkring øjet. Recover er en lysnende, nærende og fugtgivende øjencreme, der let absorberes af huden. Udjævner hudtonen. Irske mosekstrakter fugter, forbedrer hudtekstur og har dokumenterede anti-aging effekt. Betacaroten genopretter smidighed og udjævner hudtonen. Kaffebønneekstrakt opstrammer og toner huden og er samtidig en kraftfuld antioxidant. Sådan gør du: Anvendes to gange dagligt, morgen og aften. Fordeles med blide strøg i øjenområdet. 100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
  DKK 300.00 DKK 240.00
  DKK 300.00 DKK 240.00